Hieronder vind u antwoorden op de meest gestelde vragen

 

 

Wat voor taarten maakt Claire's Cakery?
Claire's Cakery maakt botercrème, drip en slagroomtaarten. Daarnaast is het mogelijk cupcakes of een pizzacake te bestellen.
Het is niet mogelijk fondanttaarten te bestellen.

 

Hoe bestel ik een taart?

De taarten zijn via het bestelformulier op de site te bestellen. 
U ontvangt altijd een persoonlijke reactie op de bestelling, zonder deze reactie is de bestelling niet definitief.
Zorg dat u op tijd bestelt, liefst 2 à 3 weken van tevoren, op kortere termijn kan het zijn dat het niet meer mogelijk is een taart te bestellen, dit i.v.m. een volle agenda of specifieke toppers e.d. die niet meer op korte termijn leverbaar zijn.

 

Voor welke dagen kan ik een taart bestellen?
De taarten zijn te bestellen voor dinsdagochtend en het weekend, dit houdt in dat ze vrijdagmiddag of zaterdag in de ochtend gehaald kunnen worden. Nadat u een bestelling heeft geplaatst spreken we samen een tijd af wanneer u de taart op kunt halen.
De taarten zijn op te halen in de Cakery, Willibrordusstraat 23a in Boven-Leeuwen.

 

Hoe lang is een taart houdbaar?

De taart is 2 à 3 dagen houdbaar, zolang deze gekoeld en afgesloten bewaard wordt. Om uitdrogen te voorkomen is het aan te raden de snijkant af te dekken met vershoudfolie. Mocht u nog taart overhouden is het mogelijk deze in te vriezen.
De slagroomtaarten zijn 1 à 2 dagen houdbaar, deze zijn niet in te vriezen. 

 

Hoe bewaar ik mijn taart?

De taarten zijn het best te bewaren in de doos in de koelkast. Slagroomtaarten kunt u het best tot het moment van aansnijden in de koelkast laten, de botercrème en dripcakes kunt u ongeveer een uur voor aansnijden uit de koelkast halen, dan is hij gemakkelijker te snijden.

 

Hoe vervoer ik mijn taart? 
Zorg dat de taart tijdens het vervoer vlak staat, zeker met een stapeltaart. Het makkelijkst is de taart in de kofferbak of op de grond bij de bijrijder te plaatsen, deze plekken zijn het meest vlak. Houd een taart dus niet op schoot of op de bijrijdersstoel.