Babyshower/genderreveal

 

In het thema baby zijn er diverse mogelijkheden, steeds vaker wordt er gekozen voor een taart om het geslacht van het kindje bekend te maken. Daarnaast zijn natuurlijk de babyshower taarten erg geliefd en ook de cake smash taarten zijn altijd een succes! 

 

 

Gender reveal

 

Wilt u graag het geslacht van uw kindje op een originele manier bekend maken? Kies dan voor een gender reveal taart. De biscuit en/of botercreme wordt gekleurd in roze of blauw, zodat met het aansnijden van de taart het geslacht zichtbaar wordt. 


Liever cupcakes? Geen probleem, de binnenkant kan gevuld worden met een roze of blauwe kleur zodat met het eten van de cupcake het geslacht tevoorschijn komt.

 

 

Babyshower

 

Heeft u gezellig een babyshower met vriendinnen gepland en wilt u daarbij wat lekkers? Kies dan voor een originele taart en/of cupcakes. Voor babyshowers zijn er diverse mogelijkheden, zie hiernaast wat mogelijkheden.

 

 

Cake smash

 

Uw kindje is jarig en u wilt graag een leuke foto voor op de uitnodiging of gewoon zomaar. Kies dan voor een smash cake, uw kindje kan lekker kliederen en dit levert gegarandeerd leuke foto's op. Ook hierin zijn diverse mogelijkheden. 

 

Cupcakes

 

Ook cupcakes kunnen we aanpassen aan het babythema. Wilt u roze, blauwe of juist beide kleuren cupcakes? Daarnaast is het ook mogelijk bijvoorbeeld gezichtjes op de cupcakes te maken.